Proslava dječjeg rođendana

Svi roditelji znaju da su dječji rođendani u kontekstu organizacije poprilično izazovan i zahtjevan zadatak, a doba pandemije čini ga još stresnijim. Odabir prostora i idealne teme, željeni broj uzvanika i njihovih roditelja, kvalitetna animacija i uzbudljiva atmosfera od slatkih muka postaju pr(a)va dnevna briga.

Kako vrijeme teče, briga je sve veća pa tako prolazite kroz nekoliko faza:

  1. Odlučili ste se za kućnu varijantu proslave rođendana i nakon tjedan dana planiranja shvatili da nemate dovoljno mjesta. Proslava rođendana u dvorištu je također neizvediva (ili dvorište nemate), a ne dolazi u obzir rezanje popisa (slavljenik/ca ne bi to preživio/la, dok biste vi mjesecima slušali zašto Ivan/Iva/Luka nisu mogli doći )
  2. Ipak krećete u potragu za adekvatnom rođendaonicom, no sad ste već u stisci s vremenom i izbor se suzio. Većina rođendaonica je na datum koji vam je atraktivan već popunjeno, a ostao je još samo jedan labirint s napuhancem u zagušljivoj igraonici gdje ćete skupa s ostatkom roditelja čekati ispred vrata 2 sata.
  3. Tražite alternativu!! Pitate se, gdje organizirati dječji rođendan na kojem bi djeca ipak nešto novo naučila i pritom se odlično zabavila, a odrasli bi proveli vrijeme u opuštenom druženju. Zamišljate, kako bi sam odlično bilo kada bi se na kraju svi skupa još malo podružili, počastili tortom i obiteljskim fotkanjem!

Zašto znamo sve ovo pitate se? Jer smo kao roditelji i sami prošli kroz sve ove faze i shvatili da možda imamo riješenje za sve roditelje koji se nalaze u istom problemu!

U želji da uspješno izbjegnete cijelu dramu i da dječji rođendani ostanu to što jesu – dan za sjajan provod i nesputanu igru, Studio Katran i Laboratorij zabave osmislili su način kako vam uskočiti.

„Kad odrastem, želim biti…“ naziv je jedinstvene i u svijetu dječjih rođendana još neviđene prilike da se klinci izravno okušaju u poslovima i zanimanjima koja ih privlače. Kroz igru, zabavu te vješto i poticajno vodstvo iskusnih animatora, slavljenik i njegovo društvo imat će priliku popraviti auto, kreirati odjeću, spojiti struju, sagraditi kuću ili stručno našminkati pravo filmsko čudovište.

Svaki novi rođendan nudi novi izbor zanimanja, poslova i kreativne prakse, uz izvorne rekvizite i autentičnu scenu pravog šnajderaja, mehaničarske radnje, frizerskog salona i kreativnog seta. Aktivnosti su jednostavne i sigurne za djecu, osmišljene na način da im budu zabavne: uz igru ih uče pažljivom rukovanju te jačanju svijesti o poštivanju rada, samih sebe i ostalih u grupi.

 

Isti super provod nudi se i roditeljima! Doduše, nećete piliti, brusiti i popravljati, već prigodno uživati u zasluženom odmoru i neformalnom druženju s drugim roditeljima: jer je ovaj rođendan zabava za sve! Dok vam djeca bruse snove i vještine, odrasli se druže i opuštaju na šanku. Za vas je predviđen uređeni prostor, s ugodnom terasom i chilling atmosferom.

Nakon animacijskog dijela preostalo je još samo da se svi zajedno počastite tortom i pofotkate!

Ovakav koncept zovemo pametno utrošenih gotovo tri sata u krugu dragih ljudi, bez nepotrebnog stresa i gomile suđa.
Da, znamo, nema na čemu 😉

Želite i vi rođendan za svoje mališane organizirati u Katranu? Provjerite detaljnije što vam možemo ponuditi i kontaktirajte nas!