Proslava dječjeg rođendana u Zagrebu kojoj se i roditelji vesele!

Rođendan vašeg malca opasno se približava, a vi ne želite Opet u klasičnu rođendaonicu? Isto tako ne želite biti odgovorni za 20 djece u svom stanu i mislite da je jedino rješenje vikendica van grada? Bili smo u istoj situaciji i znamo kako vam je, zato smo osmislili dobitnu kombinaciju!

Zašto smo tako kul?

Zato što vam nudimo proslavu rođendana gdje će ekipa iz Laboratorija zabave djecu zabaviti na pametan način i gdje će naučiti nešto novo, a odrasli će za to vrijeme imati svojih pet minuta mira (točnije 75min) !
Nakon animacijskog dijela klinci dolaze u zajednički prostor gdje se svi zajedno počastite tortom ( koju možete donjeti sami ili možete probati našu ;)) i naravno još se malo pofotkate i podružite !
I kul smo zato što vam želimo ponuditi proslavu rođendana u širem centru Zagreba gdje ćete se osjećati kao u velikom dnevnom boravku !

pošaljite upit

Ako tražite klasičnu rođendaonicu, onda molim vas tražite dalje! Ali ako tražite prostor gdje će mali moći biti veliki, a veliki na kratko opušteni i bez brige onda ste na pravom mjestu. I to sve bez gomile suđa!

Kad narastem želim biti..

naziv je našeg tematskog rođendana kojeg smo kreirali zajedno s Laboratorijem zabave koji već godinama osmišljavaju genijalne tematske rođendane za vaše klince!
Kroz igru, zabavu te vješto i poticajno vodstvo iskusnih animatora, slavljenik i njegovo društvo imat će priliku popraviti auto, kreirati odjeću, spojiti struju, sagraditi kuću ili stručno našminkati pravo filmsko čudovište. Svaki novi rođendan nudi novi izbor zanimanja, poslova i kreativne prakse, uz izvorne rekvizite i autentičnu scenu pravog šnajderaja, mehaničarske radnje ili frizerskog salona i to je ono što ovaj rođendan čini posebnim. Klinci imaju priliku vidjeti, opipati i isprobati sve što inače samo gledaju iz daleka, a to je iskustvo koje se pamti!

 • Za koga?

  Najpogodnije za djecu od 5 g. nadalje.
 • Za koliko djece?

  Slavljenik može pozvati do max 20 prijatelja, a za roditelje nemamo ograničenje
 • A torta?

  Tortu i hranu možete donjeti sami ili sve prepustite našem iskusnom timu

Zanima Vas više? Pošaljite nam upit.


 • Molimo označite knjiga
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.