Prostor za poslovna događanja

Organiziraš poslovni događaj za svoju tvrtku i potreban ti je prostor za event u Zagrebu gdje možeš održati prezentaciju i poslovni dio te ležerni networking koji slijedi nakon? A bilo bi dobro da se nalazi u centru Zagreba, u poslovnoj zoni, ima dostupan besplatni parking, kao i mogućnost organizacije cateringa?

Što je kod nas drugačije?

Hoteli i konferencijske dvorane viđene su već zaista previše puta i vrijeme je za malo drugačiji pristup? Možda ti na prvu nismo pali na pamet ali ćemo te vrlo brzo razuvjeriti! Prostor Studija je zaista svestran i daje nam slobodu da ga kreiramo upravo po tvojim potrebama. Prezentacija za 200 ljudi, radionica i pauza za ručak sve u jednom? Da, nema problema! Od opreme za prezentaciju do potrebnog inventara, imamo sve za organizaciju poslovnih događanja.

pošaljite upit
 • Fleksibilnost prostora

  Pregrađujemo po potrebi za 50 ili 350 ljudi.
 • Lokacija

  Na dohvat ruke u poslovnoj zoni Radničke ceste.
 • Podrška

  Od početnog dogovora, organizacije i cateringa do popratnog inventara i dekoracija,

Što kažu naši klijenti?

U prostoru Studia Katran smo organizirali godišnje okupljanje za naših 160 zaposlenika i odlično se proveli. Cijeli tim iz studia je pružio veliku pomoć od prvih dogovora pa sve do dana samog eventa. Prostor je idealan za mladu i urbanu populaciju, uređen opušteno i sa stilom te jako fotogeničan s obzirom na puno detalja po prostoru. Postoji mogućnost korištenja i vanjskog i unutarnjeg prostora što je bio dodatni benefit za sami event. Mi smo u suradnji sa Studio Katran uspjeli organizirati još jedno odlično okupljanje za naše zaposlenike i dajemo svoju potpunu preporuku! :)

Degordian

Idealno mjesto za skroz drugačiji event! Fleksibinost i otvorenost voditelja nam je pomogla da napravimo sve baš po svojoj mjeri. A korisnici su bili oduševljeni neposrednošću i ležernošću prostora i cjelokupne
atmosfere.

Tvrtka Radilica

Zanima Vas više? Pošaljite nam upit.


 • Molimo označite avion
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.