O nama

Nalazimo se u krugu tvornice Katran, to je valjda očito. U staroj tvorničkoj hali koja diše novim plućima od kada ju je preuzeo I transformirao Dorijan Kljun, fotograf s više od 10 godina iskustva i strastveni vozač oldtimer-a. Priča o studiju kreće 2007.g. kada je prvi put otvorio vrata u danas popularnom prostoru kluba Museum Katran.

Dorijanova želja bila je stvoriti glavnu startnu lokaciju za produkcijske kuće koje bi, uz snimanje, sve svoje predradnje, sastanke, probe, castinge i ppm-ove mogle odraditi na jednom mjestu. U prostoru koji je maksimalno opremeljen, nalazi se u centru grada, s omogućenim parkingom, cateringom i svim dodatnim sadržajima potrebnima za organizaciju jednog dobrog snimanja.Od tada do danas puno se toga promijenilo, nova oprema se nabavila, preselili smo u novi prostor, veći, bolji, opremljeniji, no ono što je uvijek ostalo isto to je prijateljska atmosfera u studiju koju se trudimo održavati sa svim svojim korisnicima, stalnim i novim klijentima. Posvetili smo svoje vrijeme Vama kako bi maksimalno iskoristili sve prednosti studija te se zadovoljni vratili drugi put.

Što kažu naši klijenti?

U prostoru Studia Katran smo organizirali godišnje okupljanje za naših 160 zaposlenika i odlično se proveli. Cijeli tim iz studia je pružio veliku pomoć od prvih dogovora pa sve do dana samog eventa. Prostor je idealan za mladu i urbanu populaciju, uređen opušteno i sa stilom te jako fotogeničan s obzirom na puno detalja po prostoru. Postoji mogućnost korištenja i vanjskog i unutarnjeg prostora što je bio dodatni benefit za sami event. Mi smo u suradnji sa Studio Katran uspjeli organizirati još jedno odlično okupljanje za naše zaposlenike i dajemo svoju potpunu preporuku! :)

Degordian

Idealno mjesto za skroz drugačiji event! Fleksibinost i otvorenost voditelja nam je pomogla da napravimo sve baš po svojoj mjeri. A korisnici su bili oduševljeni neposrednošću i ležernošću prostora i cjelokupne
atmosfere.

Tvrtka Radilica

Pogledajte prostor

Pronađi svoj favorit za snimanje ili event.

Pogledaj

Saznajte sve o najmu

Biraj opremu za van ili rad u studiju.

Saznaj