Prostor za proslave

Studio smo stvarali s idejom da se svi osjećaju ugodno. I mali slavljenici i već iskusni zabavljači. Za svakoga po nešto, od trampolina za one najmlađe do šanka i lounge kornera za one malo veće.

Prostora za sjedenje također ne manjka, kauči i fotelje raspoređeni su po prostoru kako bi svatko našao svoju najdražu poziciju. Baš kao doma. A to je taj osjećaj kojeg smo željeli stvoriti. U prostoru koji funkcionira kao prošireni dnevni boravak za sve one kojima ne nedostaje članova obitelji i prijatelja koji vole sudjelovati na proslavama rođendana, krstitki ili godišnjica. Na raspolaganju su igre za najmlađe kao i pomoć u organizaciji same proslave, od cateringa do personaliziranih detalja.

pošaljite upit
  • Fleksibilnost prostora

    Sve za dječji rođendan kakvom će se i roditelji veseliti
  • Lokacija

    Prostor za proslave u stilu proširenog dnevnog boravka.
  • Podrška

    Od pozivnica do torte, sve na jednom mjestu

Što kažu naši klijenti?

U prostoru Studia Katran smo organizirali godišnje okupljanje za naših 160 zaposlenika i odlično se proveli. Cijeli tim iz studia je pružio veliku pomoć od prvih dogovora pa sve do dana samog eventa. Prostor je idealan za mladu i urbanu populaciju, uređen opušteno i sa stilom te jako fotogeničan s obzirom na puno detalja po prostoru. Postoji mogućnost korištenja i vanjskog i unutarnjeg prostora što je bio dodatni benefit za sami event. Mi smo u suradnji sa Studio Katran uspjeli organizirati još jedno odlično okupljanje za naše zaposlenike i dajemo svoju potpunu preporuku! :)

Degordian

Idealno mjesto za skroz drugačiji event! Fleksibinost i otvorenost voditelja nam je pomogla da napravimo sve baš po svojoj mjeri. A korisnici su bili oduševljeni neposrednošću i ležernošću prostora i cjelokupne
atmosfere.

Tvrtka Radilica

Zanima Vas više? Pošaljite nam upit.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.