Otkrivamo vam najbolji božićni poklon

Otkrivamo vam najbolji božićni poklon!

U ovo doba godine obično smo svi u potrazi za najboljim božićnim poklonima za naše najdraže. Priznajemo, otkrili smo najbolji i jedva ga čekamo podijeliti s vama :). No znajte da vam nećemo ispričati priču o poklonima koji se umataju u prekrasne papire. Ovo je priča o onom jednom, zaista posebnom poklonu.

U nastavku vam tako nećemo predstaviti beskonačno dugu listu dosadnih poklona koji uključuju otvarače za vino ili poklon košaricu iz drogerije, što bi još donekle funkcioniralo kao poklon za svekrvu ili susjedu.

Zapravo, ovim tekstom želimo pokazati kako pokloniti najvrjedniji poklon svojim najdražima. Dragocjeno vrijeme provedeno s njima kojeg ćete se sjećati zauvijek.

Sve miriše na Božić

Sigurno vam je nekad tijekom ovog perioda prošlo kroz glavu Kako ćemo provesti blagdane usred pandemije?. Niste jedini, i mi smo se pitali isto.

No shvatili smo da možemo ponuditi nešto jedinstveno kroz naš projekt FotoPriče.

FotoPriče obuhvaćaju obiteljska fotografiranja na kreativnim setovima kroz cijelu godinu te s vama obilježavaju važne životne trenutke.

Posebna pažnja pridaje se božićnom fotografiranju, a ove godine smo išli korak dalje.

Želimo omogućiti doživljaj Božića već na samom ulasku u Studio!

Da, da! Šank s kuhanim vinom, miris cimeta u zraku, lampice… ma pripremili smo vam zaista puuuuuno lampica! 🙂

Dok se taman zagrijavate za svoju novu avanturu, pred vama se otvara skriveni božićni set koji neodoljivo miriše na Božić. Mališani protrčavaju prema setu, otkrivaju svaki mali detalj koji je osmišljen upravo za njih. Zajedno uživate u trenutku čarolije, koju kasnije možete podijeliti s onima koji nisu u vašoj blizini, kako bi se i oni na trenutak izgubili u ljepoti božićnog duha.

Najbolji božićni poklon

Koja je poveznica s poklonima pitate se?

FotoPriče su poklon. Poklon neprocjenjive vrijednosti jer darujete nešto nemjerljivo.

Darujete dragocjeno vrijeme s vašim najdražima koje će biti uhvaćeno objektivom, a ima mogućnost da se tome vraćate i kad niste svi zajedno.

Ima li išta ljepše od toga?

Upravo sada kad smo možda odvojeni od svojih starijih članova ili dijelova obitelji koji žive na drugim krajevima zemlje. Sada, kad nemamo prilike putovati i istraživati kako drugi provode blagdane, mi smo doveli mini Advent k vama!

Zahvalnost prije svega

Unatoč ovim teškim vremenima, zahvalni smo što možemo aktivno sudjelovati u životu naše zajednice. Zato želimo i vas potaknuti da pokažete svoju zahvalnost svojim vjernim suradnicima, klijentima, prijateljima. Iskoristite FotoPriču kao znak zahvalnosti te poklonite najvrijednije, vrijeme za obitelj!

Čaroban set FotoPriča i sve detalje o tome kako i vi možete darivati svoje najmilije pogledajte ovdje.

Vaša blagdanska Foto Priča

Provjerite kako i vi možete stvoriti s nama svoju blagdansku čaroliju.

Saznajte više