Photo Studio Katran

Nudimo ti 4 photo studija od kojih svako ima svoje fiksno korito za snimanje koji se razlikuju po boji, a moguće je i korištenje raznobojnih pozadina. Mogućnost podijele prostora omogućava da se paralelno radi više vrsta snimanja istovremeno, npr. Foto + video. Takav polivalentan prostor idealna je centralna točka za velike produkcije koje zahtijevaju prostore za vođenje PPM-ova, castinga, proba kostima kao i samog snimanja i to sve u jednom prostoru.

Cjenik najma foto studija

Saznajte više

 • Fleksibilan prostor

  Idealan za vođenje nekoliko paralelnih snimanja
 • Stručna podrška

  Voditelj studija koji svojim znanjem pomaže prilikom snimanja
 • Najkvalitetnija oprema

  Stalnim ulaganjem prate se trendovi u industriji

Što kažu naši klijenti?

Kada poslu pristupate na način da konzistentno unapređujete ono što nudite klijentima, pogotovo po njihovim potrebama, onda lako dođete do situacije da postajete nezamjenjivi. To je, bez premca, situacija u kojoj se Katran nalazi. Studio u kojem radim 90% svojih studijskih snimanja, i kojeg često i uvjetujem novim klijentima, jer sam sigurna da ću uvijek imati sve potrebne uvjete – bilo da se radi o opremi, veličini prostora, privatnosti, asistenciji studio managera, ili ekstra potrebnoj dobroj energiji – bez konkurencije.

Jelena Balić – fotograf

U prostoru Studia Katran smo organizirali godišnje okupljanje za naših 160 zaposlenika i odlično se proveli. Cijeli tim iz studia je pružio veliku pomoć od prvih dogovora pa sve do dana samog eventa. Prostor je idealan za mladu i urbanu populaciju, uređen opušteno i sa stilom te jako fotogeničan s obzirom na puno detalja po prostoru. Postoji mogućnost korištenja i vanjskog i unutarnjeg prostora što je bio dodatni benefit za sami event. Mi smo u suradnji sa Studio Katran uspjeli organizirati još jedno odlično okupljanje za naše zaposlenike i dajemo svoju potpunu preporuku! :)

Degordian

Drago nam je da uvijek možemo računati na podršku ekipe iz studija Katran, od samih početaka surađujemo i teško je izbrojati sve uspješne projekte koje smo ostvarili kod njih.

More-Magnets

Zanima Vas više? Pošaljite nam upit.


 • Molimo označite drvo
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.