Dašak Japana usred Zagreba

Sushi radionica

Rezerviraj

Sushi radionica

Ako je neka nacija na ovom planetu mogla od sirove ribe napraviti svjetski popularno jelo, onda su to Japanci. Ipak je to narod kojem je spavanje na poslu normalno, dok kašnjenje vlaka puni naslovnice novina.

No, vratimo se mi sirovoj ribi. Vjerojatno si već shvatio da je riječ o sushiju – međunarodno poznatom japanskom jelu koje se radi od sirove ribe, riže i morske trave. Koliko god da kombinacija zvučala čudno, sushi spada među najpopularnija jela na svijetu, a njegova popularnost nije zaobišla ni Hrvatsku, gdje ima mnoštvo poklonika.

Ako ovo čitaš, vjerojatno spadaš među njih. Odlično, jer imamo savršenu vijest za tebe: Studio Katran organizira radionice pripreme sushija!

Rezervacija online

 

Sve što želiš znati u četiri pitanja

• TKO? Radionicu organiziraju Studio Katran i Mladen Križanović, sushi majstor s certifikatom Tokyo Sushi Academya koji će ti rado prenijeti sva znanja i vještine stečene u Japanu.
• GDJE? U sklopu Studija Katran, naravno.
• KAD? Svake srijede od 18 sati (prilagođavamo se tvom radnom vremenu, ali ti ne oduzimamo ni previše slobodnog vremena – radionica traje tri sata).
• KOLIKO (polaznika)? Na svakoj radionici može sudjelovati maksimalno 20 polaznika.
• KOLIKO (cijena)? Ok, ovo je zapravo peto pitanje. Cijena za jednu osobu je 400 kuna, a za dvije osobe 600 kuna.

Nema više muke po potrazi za savršenim sushijem, nema odlaska do restorana i čekanja u redovima – sad možeš naučiti spremiti sushi kod kuće.
Zagarantirana je dobra zabava, ali i dobra klopa.
Imaš pripremljenu radnu stanicu, profesionalni pribor i svježe namirnice.

SVAKE SRIJEDE U 18 SATI ODRŽAVA SE RADIONICA
( 20 POLAZNIKA MAX )

Provjerite raspoloživost ove radionice i rezervirajte mjesto