Mladenci, priuštite si neprocjenjive trenutke opuštanja u DropIN sauni

Organizacija vjenčanja zahtijeva mnogo vremena i truda. Mnogo je faktora koje treba uzeti u obzir kako bi sve bilo onako kako ste zamislili. Potrebno je uskladiti datum vjenčanja sa slobodnim terminom omiljenog benda ili fotografa. Tu je još i pronalazak svadbene sale, odabir savršene vjenčanice, vjenčanog odijela, poklona za goste… Popisu nema kraja.

Dodamo li tome još i sve privatne i poslovne obaveze, nije čudno što većina mladenaca svoj najljepši dan u životu provode na rubu živaca i snage.

No kao da sve ovo nije dovoljno, pojavila se i pandemija. Briga, stres i nervoza postali su dio svakodnevice mnogih parova koji su svoj dan iz snova željeli proslaviti u krugu najdražih ljudi.

Kako i sami sudjelujemo u organizaciji vjenčanja i znamo koliko je važno opuštanje, nedavno smo u sklopu Studia Katran otvorili DropIN saunu.

DropIN sauna – mjesto u kojem sve brige postaju manje

Ako ne volite gužve ili ne želite riskirati svoje zdravlje, sada postoji mjesto u kojem možete uživati u vremenu za sebe kako bi napunili baterije za ovu stresnu svakodnevicu. Naime, DropIN sauna namijenjena je za maksimalno dvije osobe. Kako to izgleda? Dovezete se autom ispred Studija Katran, uđete u praznu saunu koju ste rezervirali samo za sebe i/ili svoju bolju polovicu i otkrivate čari i blagodati finske saune.

Zašto finska sauna?

Finske saune poznate su po svojoj suhoj toplini, zbog čega ih je lakše podnositi od turskih sauna. U prostoriji saune temperatura iznosi između 70°C i 100°C s ciljem da se potakne znojenje koje organizmu pruža niz koristi:

  • otpušta stres
  • otpušta nakupljene toksine
  • smanjuje rizik od prehlada i gripa
  • jača imunitet
  • obnavlja tijelo nakon fizičkih aktivnosti
  • pomaže u topljenju masnoća nakupljenih u organizmu

Dakle, osim što pomaže u otklanjaju stresa, sauna blagotvorno utječe i na fizičko zdravlje.

Dokazano je kako redoviti odlasci u saunu smanjuju podložnost prehladama i gripama za čak 30%, a njezina visoka temperatura ubija Covid 19!

 

Što vas očekuje u DropIN sauni?

Za buduće mladence pripremili smo posebne pakete:

  • Pre-wedding detox za mladenku i mladoženju
  • Pre-wedding detox za mladenku i kumu

U dvosatni termin saune, u cijenu je uključena i maska za lice te face&body proizvodi za njegu kože. Riječ je o prirodnim KuSshh proizvodima koji će nahraniti vašu kožu i pružiti joj potrebnu hidrataciju i svježinu.

Nakon uživancije u sauni na raspolaganju vam je i naš lounge dio Studija gdje ćemo vas počastiti slasticama i pićem po izboru.

Želite isprobati čari DropIN saune? Rezervirajte svoj termin što prije!